Till startsidan
Translate

Referenser – solcellsanläggningar

Referenser från solcellsanläggningar Kraftringen installerat. 

Det gick fort att få solcellerna på plats

På det gamla stationshuset i Vennberga har Kim och Helén låtit installera en solcellsanläggning på drygt 11 kilowatt.  Kim och Helén har ett stort intresse för djur och natur. Fiskdammens pumpanläggning och uppvärmning av fyra voljärer som huserar exotiska fåglar har gjort avtryck i parets elräkning.

- Vi blev intresserade av solceller efter att en god vän installerat solceller på sitt tak. Nu ska det bli spännande att se hur anläggningen påverkar våra löpande elkostnader, säger Helén.

Kim och Helén har byggt om taket på det gamla stationshuset för få en optimal vinkel för solceller, mot solen. Fastigheten, som numera fungerar som parets förrådsbyggnad, behövde renoveras och då passade de på att förbereda fastigheten för att bära en solcellsanläggning.

- Kontakten med Kraftringen har fungerat perfekt och vi är överraskade över hur fort det gått att få solcellerna på plats, säger Kim.

Stark och långsiktig aktör

 

- Vi valde att köpa solceller av Kraftringen för att vi ville ha en stark och långsiktig aktör bakom installationen. Det kändes tryggt och har fungerat bra. Som ägare till en solcellsanläggning är det trevligt att se hur ersättningen för anläggningens överskottsproduktion också täcker våra utgifter för el under årets mörka månader, berättar Christofer som investerat i solceller till sin nybyggda villa strax söder om Lund.

Kontakta oss

Under Frågor och svar till höger har vi samlat de flesta frågor man har som solcellsintresserad. Har du fler frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka ett meddelande.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]