Till startsidan
Translate

Välkommen till det virtuella Brunnshög

Som en del i projektet Brighter Brunnshög kan du besöka Brunnshögsområdet utan att fysiskt befinna dig där. I samarbete med danska Aalborg Universitet har vi byggt upp Brunnshög så som det ser ut idag och dessutom skapat en interaktiv och fiktiv ljusinstallation i Virtual Reality, VR.

Med VR-miljön vill vi göra Brunnshögsområdet tillgängligt och intressant för alla. Vi vill också utforska hur Kraftringen kan jobba med ljusdesign och hur den kan visualiseras genom den senaste tekniken. Med hjälp av VR-glasögon, handkontroll och sensorer kan du både titta närmare på byggnader som ESS och MAX IV och interagera med ljusinstallationen. Det är ett sätt att låta dig bekanta dig med Brunnshögsom­rådet så som det ser ut idag, och dessutom se våra visioner för hur belysning kan designas i framtiden.

Under år 2017 och 2018 kommer du kunna se och ta del av VR-miljön på flera av Kraftringens event, med start på Kulturnatten 2017!


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]