Till startsidan
Translate

Flyttanmälan

När du flyttar kan du välja att behålla ditt elhandelsavtal med oss. Du kan också välja att teckna ett nytt avtal. Om du inte gör ett aktivt val får du något som kallas för anvisningspris, vilket innebär en högre kostnad än om du väljer att teckna ett avtal. Oavsett vilket avtal du väljer kommer du att spara pengar på att göra ett aktivt val. 

När du ska flytta ska du anmäla detta både till nätägaren du flyttar från och den du flyttar till. Detta gäller också om du har gasnät eller fjärrvärmenät. Anmälan ska göras i god tid innan du flyttar in, senast 30 dagar innan inflytt. När din inflytt registreras kan en kreditupplysning komma att tas på dig. En inflyttningsavgift på 300 kr inkl. moms tillkommer vid betalning av den första fakturan.

Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att ta med elen när du flyttar, allt du behöver göra är att följa några enkla steg. Ha gärna en gammal faktura framför dig så blir det lättare att fylla i alla uppgifter.

Hur kommer du att flytta?

Inom Kraftringens nät

Från Kraftringens nät

Till Kraftringens nät

Utanför Kraftringens nät (enbart elhandelskund)

Vet du inte vilket nät du flyttar till? På www.elområden.se får du hjälp!

Flyttar och uppsägningar av Öppet stadsnät gör du i tjänsteportalen Zmarket.

Redan anmält flytt?

Har du redan anmält flytten till ditt nätbolag kan du teckna elhandelsavtal respektive gashandelsavtal via nedanstående länkar. 

Jag vill jämföra Kraftringens elhandelsavtal

Jag vill jämföra Kraftringens gashandelsavtal


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]