Till startsidan
Translate

Ledningsvisning

Om du planerar att gräva, schakta eller spränga behöver du vara säker på att det inte finns några ledningar i vägen som kan komma till skada vid arbetet. Annars riskerar du att bli skadeståndsskyldig.

Genom att gå in på ledningskollen.se och skapa ett konto kan du enkelt skicka en förfrågan om ledningsvisning. Du fyller i den information som behövs och en förfrågan skickas sedan till alla ledningsägare som har infrastruktur i det berörda området. Ledningsägarna återkommer sedan till dig och kan boka tid för eventuell utsättning. Det innebär att ledningssträckningen markeras fysiskt på marken genom exempelvis pinnar eller sprayfärg.

Tjänsten ledningskollen.se finansieras av offentliga medel och är kostnadsfri.

Avgrävning

En avgrävd ledning ska alltid anmälas till vår kundservice så att vi kan säkerställa att det inte finns någon fara och återställa ledningen. Den avgrävda ledningen kommer att faktureras den som orsakat avbrottet. Se vilka priser som gäller i pris- och regleringslistan nedan.

Mer information

Längst ner på denna sida hittar du ett dokument om ledningsvisning och grävningsbestämmelser med mer information.

Kontakta oss

Om du inte har möjlighet att använda ledningskollen.se kan du istället skicka e-post till oss med din förfrågan. Du skickar då till adressen kabelbox@kraftringen.se. Det går också bra att ringa vår kundservice på 020-32 61 00. Utanför ordinarie kontorstid ringer du 020-95 19 00 för akut ledningsvisning.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]