Till startsidan
Translate

Bra Miljöval – företag

När du tecknar elavtal med oss kan du välja Bra Miljöval som tillval. Det innebär att din el är ursprungsmärkt och att vi garanterar att den produceras av förnybara energikällor som biobränsle, sol-, vind- eller vattenkraft. När du väljer Bra Miljöval är du garanterad att vi beställer motsvarande mängd förnybar el som du använder.

Världens tuffaste miljömärkningBra Miljöval

Bra Miljöval är Naturskyddsföreningens märkning och brukar kallas för världens tuffaste miljömärkning. Det räcker inte att energin kommer från förnybara källor, det handlar också om hur produktionen påverkar den närliggande naturen. För att elen ska klassas som Bra Miljöval sätter vi exempelvis in pengar i en energieffektiviseringsfond som finansierar projekt som minskar elanvändningen i bostäder, industrier eller andra lokaler.

För att få sälja el märkt med Bra Miljöval måste vi varje år visa att vi lever upp till kraven för att få fortsätta märka vår el med miljöstämpeln. 

Vill du teckna avtal med oss?

Prata med din personlige säljare så får du hjälp. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om Bra Miljöval eller några av våra andra miljötillval är du välkommen att kontakta oss på miljöavdelningen.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]