Till startsidan
Translate

Rörligt elpris med bytesrätt till företag

Graf Rörligt elpris med bytesrätt

Rörligt elpris med bytesrätt fungerar som ett vanligt rörligt elpris som varierar varje månad, men med den stora skillnaden att du när som helst kan byta avtalsform helt utan extra kostnad. Dock måste det avtal du byter till ha bindningstid i minst ett år.

Det rörliga elpriset ändras hela tiden och kan svänga en hel del från månad till månad. Om man har denna avtalsform, måste man vara beredd på att priserna kan bli högre då och då. Överlag är ett rörligt elpris billigare än ett fast. Överlag är ett rörligt elpris billigare än ett fast, och Rörligt elpris med bytesrätt är billigare per kWh än vårt vanliga Rörligt elpris. Vanligtvis är Rörligt elpris som lägst under vår och sommar för att sedan bli högre under höst och vinter då elanvändningen ökar.

Rörligt elpris passar dig som har utrymme i din ekonomi att ta risker, men som ändå gärna vill ha en trygghet i botten.

Rörligt elpris med bytesrätt har en bindningstid på ett år.

Möjliga tillval

Vill du teckna avtal med oss?

Prata med din personlige säljare så får du hjälp. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]